Paruošimo būdas
Čeburekai atšildomi. Po to apkepami įkaitintuose riebaluose kol įgauna gelsvą atspalvį.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kefyras, augalinis aliejus, valgomoji druska, cukrus, kiaušinių masė), mėsos įdaras 40% (kiauliena 25%, vištiena 17%, jautiena 8%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
500 g.
100 g maistingumas
- energinė vartė - 1144 kJ/273 kcal
- riebalai – 11,1 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 4,2 g)
- angliavandeniai – 34,97 g (iš kurių cukrų – 1,9 g)
- baltymai – 8,6 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų