Paruošimo būdas
Koldūnai atšildomi. Po to apkepami 8-10 min. įkaitintuose riebaluose kol įgauna gelsvą atspalvį.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kefyras, augalinis aliejus, valgomoji druska, cukrus, kiaušinių masė), mėsos įdaras 40% (kiauliena 79%, vištiena 5%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
500 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1128 kJ/270kcal
- riebalai – 13,8 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,5 g)
- angliavandeniai – 26,96 g (iš kurių cukrų – 0,9 g)
- baltymai – 9,4 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų