Paruošimo būdas
Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 65% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, valgomoji druska), mėsos įdaras 35% (vištiena 56%, kiauliena 30%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
1000 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1043 kJ/249 kcal
- riebalai – 10,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 4,0 g)
- angliavandeniai – 30,28 g (iš kurių cukrų – 1,6 g)
- baltymai – 8,4 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų