Paruošimo būdas
*Mantai verdami ant garų 30-40 min. Patiekiami su įvairiais padažais.
*Mantai sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir verdami 15-20 min. Patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 50% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, valgomoji druska), mėsos įdaras 50% (kiauliena 25 %, vištiena 16%, jautiena 9%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
500 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1053 kJ/252 kcal
- riebalai – 12,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,4 g)
- angliavandeniai – 24,98 g (iš kurių cukrų – 1,0 g)
- baltymai – 8,9 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų