Paruošimo būdas
Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, valgomoji druska), mėsos įdaras 40% (kiauliena 44%, jautiena 25%, vištiena 15%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
1 kg; 500 g
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1191 kJ/285 kcal
- riebalai – 14,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 6,2 g)
- angliavandeniai – 28,42 g (iš kurių cukrų – 1,0 g)
- baltymai – 9,2 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų