Paruošimo būdas
Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, valgomoji druska, karotinas), mėsos įdaras 40% (kiauliena 49% , vištiena 22%, jautiena 13%, svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai, malti juodieji pipirai).
Neto masė
1000 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1196 kJ/286 kcal
- riebalai– 14,0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,9 g)
- angliavandeniai – 31,66 g (iš kurių cukrų – 1,2 g)
- baltymai – 8,3 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C 12 mėn.