Paruošimo būdas
500 g virtinukų sudedami į pasūdytą 2 l verdančio vandens (pamaišyti, kad nesuliptų) ir verdami 7-10 min. (po iškilimo). Išvirti virtinukai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, valgomoji druska), bulvių įdaras 40 % (bulvės 87 %, svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai, augalinis aliejus).
Neto masė
500 g
100 g maistingumas
- energinė vertė - 830 kJ/198 kcal
- riebalai – 2,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,4 g)
- angliavandeniai – 38,72 g (iš kurių cukrų – 1,1 g)
- baltymai – 5,7 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų