Paruošimo būdas
Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 50% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, augalinis aliejus, kiaušinių masė, valgomoji druska), mėsos įdaras 50% (kiauliena 76%, vištiena 5%, jautiena 3%, kepti svogūnai, geriamasis vanduo, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
800 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1046 kJ/250 kcal
- riebalai – 11,0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 3,3 g)
- angliavandeniai – 25,0 g (iš kurių cukrų – 0,6 g)
- baltymai – 12,0 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų